DRONES

Diensten voor bedrijven

Drone gerelateerde diensten kunnen heel divers zijn. Maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, voor een vrijblijvende offerte of voor een specifiek verzoek. Enkele voorbeelden van diensten die ik aanbied:

Foto & Video

Beelden vanuit de lucht bieden letterlijk en figuurlijk een extra dimensie. De mogelijkheden zijn enorm!

Inspecties

Middels een inspectie kunnen gebreken tijdig ontdekt worden, en daarom erg waardevol.

Luchtfoto's (2D) en 3D-modellen

Luchtfoto's geven een actueel beeld van boven. 3D-modellen zijn bruikbaar voor het berekenen van volumes e.d.

Heeft u een andere wens? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom drones?

De voornaamste pluspunten van drones op een rij:

Veilig

Drones kunnen op plaatsen komen die moeilijk bereikbaar zijn, gevaarlijk zijn vanwege de hoogte of niet toegankelijk zijn zonder specialistische apparatuur. Denk hierbij b.v. aan inspecties van daken, hoge objecten zoals hoogspanningsmasten of objecten op het water zoals bruggen.

Snel

Een drone is snel vlieg klaar en kan zich snel verplaatsen naar de plek waar het werk gedaan moet worden. Het maakt niet uit of dit boven water of boven land is.

Voordelig

Drones zijn een voordeling alternatief voor conventionele methoden. Er hoeven geen additionele kosten gemaakt te worden voor de huur van specialistisch materiaal zoals b.v. een hoogwerker of een helikopter en afzettingen zijn bijna altijd overbodig.

hoge kwaliteit

De foto- en videobeelden die mijn drone maakt, zijn van hoge kwaliteit. De foto’s zijn 20 Megapixel (5464×3640) en de filmbeelden zijn in 4K resolutie (3840×2160). Andere instellingen zijn uiteraard mogelijk. Beelden kunnen nabewerkt worden voor het gewenste resultaat.

herhaalbaar

Wilt u een inspectie periodiek herhalen of een object gedurende de verschillende seizoenen vastleggen? Dankzij een voorgeprogrammeerd vliegplan kunnen (complexe) vluchten gemakkelijk worden herhaald.