Aanmeldformulier workshops

Er zijn op het moment geen vaste workshopdata gepland. Neem contact op en geef aan welke workshop u wilt volgen. U krijgt dan z.s.m. reactie over de mogelijkheden.

 

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie. De datum voor de workshop is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen en weersomstandigheden. Wanneer er onvoldoende aanmeldingen zijn of de weersvoorspellingen 1 dag van tevoren te slecht zijn, neem ik contact met u op om een alternatieve datum in te plannen. Als dat niet lukt of als door omstandigheden de workshop niet door gaat, krijgt u uiteraard uw geld terug.

 

Inschrijven is mogelijk, door hieronder het aanmeldformulier in te vullen. Klap daarvoor de gewenste workshop open (standaard is de workshop ‘Drone vliegen’ opengeklapt). Geef uw voorkeursdatum aan in het opmerkingen veld. U kunt ook contact opnemen met mij, om u in te schrijven, waarna u een factuur ontvangt voor de inschrijving.

 

Er zijn op het moment geen vaste workshopdata gepland. Neem contact op om uw voorkeur aan te geven. U krijgt dan z.s.m. reactie over de mogelijkheden.

 

Totaal: € –

Totaal: € –

Heeft u interesse in een Workshop op maat? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Zie ook voor meer info “workshop op maat”.