Aanmeldformulier workshops

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie. De datum voor de workshop is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen en weersomstandigheden. Wanneer er onvoldoende aanmeldingen zijn of de weersvoorspellingen 1 dag van tevoren te slecht zijn, neem ik contact met u op om een alternatieve datum in te plannen. Als dat niet lukt of als door omstandigheden de workshop niet door gaat, krijgt u uiteraard uw geld terug.


Inschrijven is mogelijk door hieronder het aanmeldformulier in te vullen. Geef uw voorkeursdatum aan in het opmerkingen veld. U kunt ook contact opnemen met mij, om u in te schrijven, waarna u een factuur ontvangt voor de inschrijving.


De beschikbare data zijn:

  • Er zijn op het moment geen data voor nieuwe workshops ingepland. De workshops zullen starten zodra de maatregelen tegen het Corona virus weer versoepeld worden. Op het moment zijn samenkomsten verboden tot 1 juni. De verwachting is dat de workshops weer ingepland gaan worden in juni. Als er nieuwe data beschikbaar zijn, worden die hier getoond. Neem contact op als u toch een beschikbare datum wilt weten.


Totaal: € –

Totaal: € –

Heeft u interesse in een Workshop op maat? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.