OVER MIJ

William van Beek

Ik ben William, 48 jaar en opgegroeid in Valkenswaard. Mijn passie ligt op het gebied van foto- en videografie en hoog-technische consumentenelektronica (gadgets).

Ik ben sinds 2010 serieus bezig met fotografie en ik heb skills ontwikkeld op het gebied van foto- en videobewerking. Ook volg ik al enkele jaren de drone business op de voet en heb ik de nodige vliegervaring met drones opgedaan. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om drone gerelateerde diensten aan te bieden voor consumenten en bedrijven.

De drone die ik hoofdzakelijk gebruik, is de DJI Air 3. Deze professionele drone is uitgerust met de nieuwste snufjes en heeft een C1 label en valt in de categorie A1 voor drones tot 900 gram.

Verder vlieg ik ook met de DJI Mini 4 Pro. Deze drone weegt minder dan 250 gram, waardoor deze drone door het C0 label in de categorie A1 valt onder de Europese regelgeving. Met deze drone is het mogelijk om over bebouwing te vliegen (buiten de No-Fly-Zones).

Verder bezit ik nog diverse drones, waaronder zelfbouw FPV drones en de DJI Avata 2 met goggles. Drones geven mij de kans om mijn fotografie en videografie kennis letterlijk vanuit een ander perspectief te delen met u!

Check de Google reviews voor ervaringen van klanten.

Ik ben ook actief op diverse internetforums zoals het ‘DJI Mini drone Ervaringen en discussie topic’ op Tweakers.net. Op Tweakers.net ben ik bekend als drone expert, zoals ook te zien is in mijn profiel. Ik help daar mensen die drone gerelateerde vragen hebben.

Ik heb diverse reviews geschreven van DJI-drones die heb gehad of nu nog heb. Hieronder kunt u deze reviews terugvinden (in volgorde van nieuw tot oud).

Mijn drone reviews:

Airdata UAV|Drone Safety Verified Badge