OVER MIJ

William van Beek

Ik ben William, 45 jaar en opgegroeid in Valkenswaard. Mijn passie ligt op het gebied van foto- en videografie en hoog-technische consumentenelektronica (gadgets). Na een carrière van ruim 20 jaar bij Philips Research ben ik voor mezelf begonnen en heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Ik ben sinds 2010 serieus bezig met fotografie en ik heb skills ontwikkeld op het gebied van foto- en videobewerking. Ook volg ik al enkele jaren de drone business op de voet en heb ik de nodige vliegervaring met drones opgedaan. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om drone gerelateerde diensten aan te bieden voor consumenten en bedrijven.

Ik beschik over een ROC-Light vergunning van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT-2019/17189), waardoor ik binnen de geldende regelgeving dronegerelateerde diensten mag aanbieden. Ook heb ik de vereiste zakelijke wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor drones.

De drone die ik hoofdzakelijk gebruik, is de DJI Mavic 2 Pro. Deze professionele drone is uitgerust met de nieuwste snufjes en maakt foto’s van 20MP (5464×3640) en filmt op 4K resolutie (3840×2160). Verder bezit ik nog 5 drones, waaronder de DJI Mavic Mini, die vanwege het gewicht van 249 gram in de lichtste C0 categorie valt waardoor er onder de nieuwe EU regelgeving per juli 2020 meer mogelijk is (b.v. vliegen boven bebouwing buiten CTRs).

Drones geven mij de kans om mijn fotografie en videografie kennis letterlijk vanuit een ander perspectief te delen met u!

Airdata UAV|Drone Safety Verified Badge